Trgovina - MOJŠPORT MOŠKE KOLESARSKE HLAČE PERFORMANCE BY CRAFT

Znižano!
mojsport1
mojsport2
mojsport3

MOJŠPORT MOŠKE KOLESARSKE HLAČE PERFORMANCE BY CRAFT

MOJŠPORT MOŠKE KOLESARSKE HLAČE PERFORMANCE BY CRAFT

86,22 

In stock

86,22 

Kolekcija Performance by Craft je namenjena boljšim kolesarjem, ki večkrat tedensko kolesarijo po več ur hkrati. Močnejši, elastični in kompresijski material se ergonomsko prilegajo vašemu telesu, ob enem pa material poskrbi za dobro zračnost in odvajanje odvečnega potu.
• Brezšivni dizajn
• Silikonski zaključki
• Material z UV zaščito UPF 50
• Podložka C2
• Kolesarske hlače z naramnicami

CRAFT INFINITY PODLOŽKA C2

CRAFT C2 podložka ima novo ergonomsko obliko, ki sledi športnikovemu telesu za učinkovito gibanje in optimalno udobje. Podložka je iz posebne pene z odlično elastičnostjo in vrhunsko vzdržljivostjo. Tudi po mnogih pranjih, dolgo ohranja svojo trdnost, obliko in glavne značilnosti. Poleg tega je pena lasersko razrezana in ima veliko gostoto. Zato je zelo odzivna na sile telesa in se lahko razteza na kar 117% celotne dolžine. Trije sloji blazinice vključujejo 4-smerno raztegljivo tkanino, cone s peno srednje gostote in cone s peno visoke gostote.

  • gostota: 60 – 95 kg
  • debelina: 4 + 12 mm
EAN: Šifra: 1908132-0006 Kategorije: , , Oznaka:
Informacije in tabela velikostiPočisti

Blagovna znamka

CRAFT

Švedska blagovna znamka CRAFT je svojo uspešno pot na trgu športnih oblačil začela z izdelavo športnega perila za vrhunske in rekreativne športnike. Tehnologijo in tesno sodelovanje z uporabniki so skozi leta nadgradili s kolekcijo oblačil za tek, cestno in gorsko kolesarjenje, pohodništvo, smučarski tek in fitnes. CRAFT oblačila odlikujejo izjemne funkcijske lastnosti: zračnost, popolno prileganje telesu, odvajanje znoja, uravnavanje telesne temperature, pomoč pri doseganju še boljših rezultatov idr.

Morda vam bo prav tako všeč…