Trgovina - RED BULL GONI PONY KOLESARSKA MAJICA ACTIVE BY CRAFT

GoniPony_DresSlike_2021-084
GoniPony_DresSlike_2021-085
GoniPony_DresSlike_2021-0810
GoniPony_DresSlike_2021-0811

RED BULL GONI PONY KOLESARSKA MAJICA ACTIVE BY CRAFT

RED BULL GONI PONY KOLESARSKA MAJICA ACTIVE BY CRAFT

39,95 

In stock

39,95 

Ekskluzivna ponudba LIMITED EDITION- CRAFT kolesarska majica iz linije ekipnih dresov po naročilu za tekmovalce in rekreativce z unikatnim retro dizajnom RED BULL GONI PONY za 7. Red Bull Goni Pony retro praznik, po akcijski ceni.

CRAFT kot sinonim za visokokakovostno športno perilo, že vrsto let proizvaja tudi kolesarska oblačila. Kot opremljevalec mnogih PRO TOUR kolesarskih ekip (Bora Hans grohe, OricaGreenEdge, Sunweb…) je materiale, kroje, podložke in detajle za izdelavo kolesarskih dresov, razvil s pomočjo vrhunskih kolesarjev – tekmovalcev, do potankosti. Craft kolesarski dresi so izdelani iz visoko kakovostnih, trpežnih materialov, posebej izdelanih za športnika – kolesarja. Vsi materiali dihajo in odvajajo vlago stran od telesa, skozi tkanino v okolico. Narejeni so iz funkcionalne tkanine, poliestera, poliamida in Lycre, s 4-smerno razteznostjo, ki zdrži več let redne uporabe. Nudijo izjemno udobje in uravnavanje telesne temperature v vseh vremenskih razmerah.

 

CRAFT kolesarski dres RED BULL GONI PONY je iz kolekcije ekipnih dresov po naročilu ACTIVE by CRAFT. Namenjen je rekreativnim kolesarjem ter tistim, ki kolesarijo za hobi in v kolesarjenju uživajo. Mehkejši elastični material vam nudi udobno vožnjo na kolesu, silikonski zaključki na rokavih in spodnjem delu majice pa poskrbijo, da majica ne leze in ostane na mestu.

 

  • Mehak, hitro sušeč, elastičen material
  • Silikonski zaključki na rokavih in spodnjem delu majice
  • Trije žepi na hrbtni strani, dovolj veliki za čokoladico, telefon, vetrovko in očala
  • Mrežasta, funkcionalna tkanina, ki diha in odvaja vlago navzven
  • Full zip, zadrga po celotni dolžini dresa
EAN: Šifra: 1909024-0005 Kategorije: , , Oznaka:
Informacije in tabela velikosti
Informacije in tabela velikostiPočisti

Blagovna znamka

CRAFT

Švedska blagovna znamka CRAFT je svojo uspešno pot na trgu športnih oblačil začela z izdelavo športnega perila za vrhunske in rekreativne športnike. Tehnologijo in tesno sodelovanje z uporabniki so skozi leta nadgradili s kolekcijo oblačil za tek, cestno in gorsko kolesarjenje, pohodništvo, smučarski tek in fitnes. CRAFT oblačila odlikujejo izjemne funkcijske lastnosti: zračnost, popolno prileganje telesu, odvajanje znoja, uravnavanje telesne temperature, pomoč pri doseganju še boljših rezultatov idr.

Morda vam bo prav tako všeč…