Dostava in prevzem

Za vsa naročila in dostavo skrbi DPD d.o.o., Celovška cesta 492, Ljubljana, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID, Slovenija. Za vsa naročila nad 40,00 € je dostava brezplačna. Blago kupljeno v našem spletnem centru, bomo dostavili kamorkoli v Slovenijo po enotni ceni 4,00 EUR z DDV.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba – v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot “na zalogi”, bomo dostavili v 1-3 delovnih dneh od prejema naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri dobaviteljih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.