KOLESARSKI DRESI PO NAROČILU

ZAKAJ CRAFT KOLESARSKI DRESI?

VRHUNSKA KAKOVOST

CRAFT kot sinonim za visokokakovostno športno perilo, že vrsto let proizvaja tudi kolesarska oblačila. Kot opremljevalec mnogih PRO TOUR kolesarskih ekip (Bora Hans grohe, OricaGreenEdge, Sunweb…) je materiale, kroje, podložke in detajle za izdelavo kolesarskih dresov s pomočjo vrhunskih kolesarjev – tekmovalcev, razvil do potankosti.

CRAFT kolesarski dresi so izdelani iz visoko kakovostnih, trpežnih materialov, posebej izdelanih za športnika – kolesarja. Nudijo izjemno udobje in uravnavanje telesne temperature v vseh vremenskih razmerah. Podložke, ki so italijanske proizvodnje, pa bodo zadovoljile tudi najzahtevnejšega uporabnika.

USTVARJENO ZA TEKMOVALCE IN REKREATIVCE

Na voljo so tri kakovostne/cenovne linije kolesarskih dresov CRAFT po naročilu:

  • ACTIVE, osnovna linija za rekreativne kolesarje
  • PERFORMANCE, srednja linija za boljše kolesarje
  • ELITE, vrhunska linija za zahtevne kolesarje in tekmovalce

Posamezno kakovostno linijo odlikuje vrsta tkanine, kroj in tip podložke. Inovativni CRAFT materialiso narejeni izpoliestera, poliamida in Lycre. Odlikuje jih trpežna tkanina s 4-smerno razteznostjo, ki zdrži več let redne uporabe. Optimalna kompresija pa zagotavlja ravno pravo raven stiskanja na določenih območjih brez zadrževanja mišic.

INDIVIDUALNO PRILAGOJENO VAŠIM ŽELJAM

Drese popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Na voljo je velik razpon velikosti, moški in ženski model. Lahko se prilagodi dolžina rokava (podaljšan rokav), zaključki, možne so menjave podložk na različne linije dresov. Dresi se naredijo po vašem dizajnu, ali pa dizajn naredi naša grafična oblikovalkav skladu z vašimi željami. Glede vseh podrobnosti, dizajna in izbire linije kolesarskih dresov, vam bomo svetovali, da bo končni izdelek čim bolj v skladu z vašimi željami in potrebami.

VEČJA KOLIČINA – NIŽJA CENA

Cena kolesarskih dresov je odvisna od:

  • izbrane kakovostne linije dresov
  • od količine naročenih dresov

Za doseg dobre cene, priporočamo naročilo 10 kosov ali več izbranega dizajna. Okvirna cena za komplet kolesarske majice in hlač CRAFT po naročilu se tako začne pri 100 EUR.

*Cena velja za ACTIVE komplet kolesarskega dresa pri naročilu 20kos

HITRA IZDELAVA

Izdelava dresov je hitra. Naša ekipa grafičnih oblikovalcev pripravi dizajn v 2-3 dneh. Ko z vaše strani dobimo potrjen dizajn, količino in ceno, traja izdelava od 6 do 8 tednov.  Najbolj optimalno je, da se dresi naročijo pozimi/spomladi, da jih poleti lahko že uporabljate.

SVETOVANJE IN PODPORA

S CRAFT športnimi oblačili smo na slovenskem prostoru prisotni že mnogo let. V tem času smo vzpostavili odnos zaupanja z našimi kupci, ki se k nam ves čas vračajo. Vzorce kolesarskih dresov si lahko ogledate v živo, v naši tovarniški trgovini v Ljubljani. Potrudili se bomo, da vam kar se da najbolje predstavimo vse podrobnosti. Nudimo vam podporo in svetovanje, od idejnega dizajna pa do dostave končanih dresov. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev v skladu z vašimi željami, ob upoštevanju vašega cenovnega okvirja.