Politika zasebnosti

Osebni podatki vseh naših obiskovalcev oz. uporabnikov naše spletne strani, so področje, ki mu posvečamo ogromno pozornosti. V skladu z zakonodajo in normami poskrbimo, da vse standard dosegamo, in s tem zagotovimo varno brskanje po spletni strani.

Upravitelj spletne trgovine mojsport.si, PODIUM d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja PODIUM zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime), kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu PODIUM.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki na naši spletni strani, ne odgovarjamo.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi uporabnikovi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen tako imenovani sejni piškot za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko PODIUM med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki ki se uporabi za prepoznavo uporabnika ob naslednjem obisku, piškotki sistema Google Analytics, piškotki Facebook-a, ki se uporabljajo za boljšo uporabniško izkušnjo na družbenih medijih itd.

Omenjeni podatki, se na strežniku PODIUMA shranjujejo trajno, z izjemo piškotkov. Za čas trajanja obiska spletne strani, se shranjujejo sejni piškotki, medtem ko se trajni piškotki shranijo na računalnik uporabnika.

Upravitelj PODIUMA lahko v anonimizirani obliki te piškotke/podatke uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije,… 

PODIUM zbira osebne podatke z naslednjimi nameni:

  • reševanje reklamacij, pošiljanje e-novic, izboljšanje funkcionalnosti storitev na spletni strani, raziskavo in analizo trga, boljše uporabniške izkušnje in oglaševanje preko družbenih medijev.

PODIUM bo za potrebe dostave, dostavni službi zaupal le uporabnikov naslov za dostavo in kontaktno številko.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam:

Nekatere podatke, ki jih PODIUM zbira in obdeluje lahko skladno z namenom obdelave posreduje tretjim osebam:

  • Zunanji pogodbeni agenciji, ki za PODIUM izvaja spletni marketing in digitalno oglaševanje. Agencija deluje strogo v imenu in po navodilih ter budnim nadzorom odgovornih pri PODIUMU. Izvajajo Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, re-marketing ter Instagram oglaševanje.